[Fens van Nens]

Nens is NU op de radio tot Dinsdag 14 uur bij Nens tussen de middag

The Nens - (Auto)biografie

[nens]

Nens

Nog veel te jong voor een biografie, niewaar? Maar we gaan het toch proberen. Laat in de vorige eeuw deed Nens haar intrede dit stukje aarde, al was ze de eerste maanden een stuk minder brutaal en had ze nog veel lagere kijkcijfers. Die cijfers liepen al hard op toen ze 'het meisje van de ballenbak' werd.

Na een periode als medewerkster in de studio bij Henk Westbroek, kwam ze terecht als evenementen-organisator op de Markt in Eindhoven.

Maar het belangrijkste voor de Fens is natuurlijk haar werk voor Radio Decibel. Nens is DJ, PR- en Promotie-medewerkster van Radio Decibel, en een van de vele sterren van het station. De morningshow voorkomt vele slaperige ongelukken, en sleept de mensen door de onvermijdelijke rijen blik op de A2 heen. Ook zijn er gevallen bekend van vergaderingen die verschoven of afgelast worden omdat ze tijdens haar uitzendtijden vallen.

Dit is wat Nens vertelt over zichzelf:

 

Geboren: 29 september 1975

12 ambachten 13 ongelukken. Per stom toeval de radiowereld binnengetreden iets waar ik mij nog iedere dag over verbaas.

Hoe moet ik vandaag mijn programma weer vol krijgen, bedenk ik mij bijna elke dag. Vreemd genoeg gaat het vaak gewoon vanzelf met dank aan mijn collega vrienden die mij de kneepjes van het vak proberen bij te brengen (en dat valt niet mee) en natuurlijk die luisteraars die naar de studio bellen, zonder hen blijft het erg droog.

Het radiowereldje is een raar wereldje en er lopen heel wat arrogante zelfingenomen mensen rond (landelijk gezien dan) Ik voel me nog altijd een luisteraar die aan de verkeerde kant van de radio terecht is gekomen en misschien is dat dan wel juist mijn kracht, waar andere zoeken naar typetjes of rare spelletjes houd ik het bij een babbeltje over hele gewone dingen, dingen waarover mensen praten op straat, vriendinnen onder elkaar of het slappe gezever in de kroeg waar je je ongezouten mening nog kan spuien.

Ik ben geen journalist, ik ben geen reporter en wanneer ik een onderwerp spraakmakend vind denk ik hardop en neem daar mijn standpunt over in. Sommige mensen vinden dat misschien blond overkomen. Omdat ik toevallig het bericht behandel op de radio maakt mij dat nog geen expert. Ik lees niet meer krant dan de rest en met die gegevens vorm ik mijn mening net als duizenden andere mensen die van alles een heel klein beetje weten maar net genoeg om erover mee te kunnen praten. Mooi toch, dat maakt mij hele doorsnee Girl Next Door en daar wil ik het maar bij laten.

Verder ben ik al bijna twee jaar heel gelukkig met mijn vriend Richard. Samen met Peppels, BamBam en Bo (3 katers) wonen we sinds augustus 2003 in ons droomhuis.

Ik ga niet over hobby's en dergelijke beginnen hoor, want anders lijkt het wel een contact advertentie. Dus Mark ik geloof dat je het hier voorlopig maar mee moet doen. Brief + foto = antwoord hahahah!

Groetjes Nens

 

[webcam2]

Ziet u die krant? Nens tijdens de morning show


Onofficieel de/een fan webpagina van The Nens! maar ze weet er lekker wel van af - [disclaimer] - [meet the maker]