[Fens van Nens]

Nens is NU op de radio tot Dinsdag 14 uur bij Nens tussen de middag

Nens naar RTL FM

[ jingle 1 ] - [ jingle 2 ]

Heet van de pers... Het klinkt als een mooi verhaal uit een sprookjesboek, maar met één verschil! Sprookjes zijn verzonnen, maar dit verhaal is echt waar: Nens gaat naar Hilversum!

[rtlfm logo]

Nens is gevraagd om het programma Love Songs te produceren voor RTL FM, elke avond van maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 24:00. De eerste 3 uur worden gepresenteerd door Eric Valentijn, de laatste 2 uur door ex-Yorin tv babe Julie Samuel. Volgens RTL FM: Iedere avond vanaf 19.00 uur: RTL Love songs. Je radio staat bol van de romantiek, liefde en passie. RTL FM hoort graag jouw liefdesverhaal en draait jouw favoriete love songs.

(Klein) minpuntje? Nens kan natuurlijk niet blijven presenteren bij Decibel, zodat deze zender een karakteristieke stem en persoonlijkheid gaat kwijtraken. Maar ondanks dat, namens de Fens: Gefeliciteerd!!

Natuurlijk hebben we Nens de oren van het lijf gevraagd.

Nens, wat gaat er door je heen?

Adrenaline! Het is spannend en voelt als een nieuw avontuur

Wat ga je allemaal doen?

Ik neem de complete productie van het programma lovesongs voor mijn rekening. Teksten en presentaties schrijven, studiowerk met presentatoren, acties opzetten, items bedenken en dat alles in het teken van De Liefde !

Wanneer kunnen we je als co-host verwachten?

Daar is helemaal geen sprake van op dit moment, ik wil zelf graag meer investeren in werk achter de radio. Wellicht dat het ooit toch weer gaat kriebelen ik weet het niet, ik sta er wel open voor maar nogmaals mijn voorkeur gaat uit naar het bureau en niet naar de studio.

Ga je je fans en je lieftallige assistente niet enoooooorm missen?

Absoluut, het was een eer om zo'n leuke groep mensen achter je te hebben. Mede door hun enthousiasme ben ik door gegaan. Het is zo ontzettend leuk geweest op de chat en het bezoek aan de studio, het voelt ongelooflijk goed als mensen waarderen wat je doet en daar wil ik ze ook waanzinnig voor bedanken. Bovendien als ik ooit iets opgezocht moest hebben schoten zij mij te hulp en dat is natuurlijk super! Bianca hoef ik niet te missen gezien we privé hele dikke vriendinnen zijn geworden en dat zal altijd wel zo blijven!

Willen Eric Valentijn en Julie Samuels er zelf ook nog iets over kwijt?

Ik heb zelf Eric alleen door de telefoon gesproken en die vond het heel leuk. Eric ken ik natuurlijk al langer gezien hij de voice-over is van Radio Decibel. Julie Samuels heb ik nog niet ontmoet dus die heeft nog niets te melden.

Ga je Decibel missen?

Ja en nee. Na drie jaar zat er geen persoonlijke groei in en was voor mij de rek eruit. Je leeft maar een keer en je moet soms risico’s nemen. Mijn toekomst was stabiel bij Radio Decibel en ik had voor die zekerheid kunnen kiezen echter innerlijk schreeuw ik naar een nieuwe uitdaging en de spanning het onbekende.
Natuurlijk zal ik bepaalde dingen wel missen, Decibel is een leuk station en timmert hard aan de weg om een hele grote jongen te worden en dat gun ik ze ook het is jammer dat ik mijn draai daar niet in heb kunnen vinden. Deze ontwikkeling opent voor mij nieuwe deuren en ik volg mijn gevoel. Daarmee ben ik altijd nog goed terecht gekomen.

Wat is je ambitie?

Whaha Mediavrouw van het jaar worden whahahah!!!

Verder nog iets toe te voegen?

Special thanks to:

Al die vaste chatters die het altijd weer gezellig maakte en aan Mark Huizer (Xaa) die met veel toewijding de Fens van Nens Site heeft opgezet en heeft onderhouden.

Liefs Nens

Eeeh, bloos! Dank je wel. Succes in Hilversum!!

[ jingle 1 ] - [ jingle 2 ]

De laatste uitzendingen van Nens bij Decibel zullen op 17 juni (Nens Newest Networks), en op 18 juni (als co-host van Sjon de Manager). Daarna... is het voorbij op radio Decibel. De uren waar Nens op zit zullen overgenomen worden door Ferry, en dat is natuurlijk weer goed nieuws voor de vele liefhebbers van de oude ochtendshow van Nens en Ferry. Wat er gebeurt tussen 10 en 13 is nog niet bekend bij onze razende reporters, maar zodra dat bekend wordt, lees je er hier meer over.

Ook gaat het gerucht dat Nens gaat proberen om een weblog bij te houden, zodat we mee kunnen genieten van haar nieuwe werk in Hilversum. Hierover hopelijk later meer!


Onofficieel de/een fan webpagina van The Nens! maar ze weet er lekker wel van af - [disclaimer] - [meet the maker]